Logo maskinvurdering

Auktion og konkurssalg

Skaf hurtig likviditet gennem auktioner

Auktioner er undertiden den bedste løsning, når  sælger er interesseret i hurtigt at sælge aktiver. Det kan være krav om hurtig likviditet eller pladsmangel, der taler for hurtigere salg. En frivillig auktion giver større provenu end hvis det ender med en konkurs.

Konkurssalg

I tilfælde af konkurs samarbejder vi oftest med kurator om at sælge efter forhandling eller gennemføre et konkurssalg som offentlig auktion. Det tager typisk 30-60 dage, men vi kan også lave lynauktioner på 3 uger.

Vi har erfaringen, netværket og kundekredsen

Vi har 20 års erfaring inden for auktion. Vort netværk af samarbejdspartnere i auktionsbranchen giver Maskinvurdering ApS unik kompetence til at yde rådgivning og udføre praktiske opgaver på auktionsstedet (opstilling, katalogskrivning, eftersyn og udlevering). Auktionsloven siger, at salget sker uden garanti og fra stedet. I tilfælde af konkurs kan ingen krav mod boet, Skifteretten og auktionsfirmaet imødekommes, hvis købere har haft mulighed for at se tingene først. Privatpersoner har dog særlig beskyttelse.

Gennem vore tilknyttede partnere er vi i stand til at levere auktionstjenester, der markedsfører dine aktiver til potentielle købere og levere målrettet markedsføring til købere i ind- og udland.

Sådan foregår auktionen

Hele auktionsforløbet tager normalt 30 – 60 dage afhængig af arten af sælgers aktiver og situation.  Vi har dog også lavet lynauktioner på kun 2 uger fra start til slut, dvs. fra katalogskrivning til udlevering.

Når boets aktiver er klarlagt påbegyndes klargøringen og katalogskrivningen. Dernæst uploades auktionskataloget til online visning og budgivning. Samtidig offentliggøres tid og sted for eftersyn, auktionens lukketidspunkt og udleveringsoplysninger. Eftersyn finder sted lige inden auktionen lukker og udlevering sker normalt ca. en uge efter auktionen er lukket. 

Vindende byder modtager besked pr. email om vundne bud og får samtidig en faktura, som skal betales umiddelbart. Ingen køber kan hente varer før pengene er gået ind på kontoen.

Udleveringen kan være betinget af, at der benyttes bestemte tilbud om demontering og løft på vogn.

Auktionsbetingelser fremgår af auktionsfirmaets hjemmeside, og køber skal være oprettet, logget på og have accepteret betingelserne inden der kan bydes.

Har du spørgsmål eller en opgave, så kontakt Jens Lynderup, tlf.: 91551351.

Secured By miniOrange