Logo maskinvurdering

Salg af brugte maskiner

Vi kan sælge dine brugte maskiner bedre og billigere

Maskinvurdering ApS og vore partnere i ind- og udland kan skaffe dig forbedret likviditet ved at sælge dine ikke benyttede produktionsmaskiner og udstyr.

En struktureret salgsproces giver bedre resultater

At sælge udstyr i overskud kan være tidskrævende. Ejere har normalt travlt med selve driften af virksomheden, og det er måske ukendt område at sælge brugt. Maskinvurdering ApS tilbyder en struktureret salgsproces, der sigter mod at maksimere værdien på en hurtig og effektiv måde med et minimum af ressourcer fra ejeren selv eller dennes personale.

  • Vi kan give dig adgang til motiverede købere nationalt og internationalt.
  • Vi analyserer din specifikke situation for at bestemme, hvordan vi opnår de bedst mulige priser med med mindst mulig ressourceforbrug.
  • Vi forbereder salgsmateriale og bruger online – og telefonisk markedsføring samt målrettede kampagner for at tiltrække købere.

Salgsprocessen online fungerer ved at offentliggøre udbudsprisen for sælgeren og køberne, der afgiver bindende tilbud. Dette kan være med eller uden en tidsfrist, men at have frister medfører normalt højere bud. Transaktionerne og visningerne formidles af en erfaren mægler. I de fleste tilfælde vil forhandlet salg med den rette køber resultere i højere værdi end auktioner.

Auktioner fungerer bedre med standardudstyr eller udstyr til lavere værdi og når tidsfaktor er vigtig. Maskinvurdering ApS fungerer som auktionsagent for både danske og internationale auktionsfirmaer.

Sælg mens maskinen stadig er i drift

Maskiner, der sælges på stedet og i drift, opnår normalt bedre priser end maskiner, som ikke er i drift – eller endnu værre – sat på lager. Købere leder muligvis efter en måde at fortsætte driften på stedet, hvis det er muligt. Hvis Maskiner sælges til fjernelse fra stedet, skaber det tillid til maskinerne, hvis den potentielle køber er i stand til at se maskinerne i drift. Kan det ikke lade sig gøre, så tag en video mens maskinen stadig arbejder.

Det kan betale sig for dig. Er maskinen først taget ud af drift taber den nemt halvdelen eller mere af sin handelsværdi i forhold til hvis den bliver solgt, mens den fungerer og kan ses i drift.

Vil du vide mere, så kontakt Jens Lynderup, tlf.: 91551351.

Secured By miniOrange