Logo maskinvurdering

Definitioner af standen af maskiner og udstyr

USPAP definitioner

Maskinvurdering ApS benytter den definitionsskala for standen af aktiver, som anvendes i den amerikanske USPAP standard. Den er opdelt i 4 trin og gengivet herunder.

4 trins-skala for vurdering af standen af maskiner og udstyr

Udvid alle
Luk alle

 • Meget god (VG)
  VG – Very Good. Dette udtryk bruges om udstyr i fremragende stand, der er i stand til at blive brugt i fuldt omfang til dets specificerede anvendelse til dets tiltænkte formål uden at blive ændret på og som ikke kræver reparationer eller ekstra vedligeholdelse på inspektionstidspunktet eller inden for en overskuelig fremtid.
 • God stand (GC)
  GC – Good Condition. Dette udtryk bruges om udstyr, der er blevet ændret eller repareret og bruges ved eller i nærheden af ​​eller i fuldt omfang til dets specificerede anvendelse, men virkningerne af alder og / eller anvendelse indikerer, at nogle mindre reparationer muligvis skal udføres, eller at aktivet kan forudset at skulle bruges i mindre omfang end dens fuldt specificerede anvendelse inden for overskuelig fremtid.
 • Pæn stand (FC)
  FC – Fair Condition. Dette udtryk anvendes om udstyr, der anvendes på et niveau under dets fuldt specificerede anvendelse på grund af virkningerne af alder og / eller brug, og som kræver større reparationer og en vis udskiftning af mindre dele i nær fremtid for at hæve dets anvendelsesniveau op til eller i nærheden af ​​det originale specifikationer.
 • Skrot (X)
  X – Scrap. Dette udtryk bruges om udstyr, der ikke længere kan serviceres, og som ikke kan bruges i nogen praktisk grad, uanset omfanget af de reparationer eller ændringer, som det kan udsættes for. Denne betingelse gælder for udstyr, der er blevet brugt i 100% af deres brugstid, eller som er 100% teknologisk eller funktionelt forældet.

Note: Stand påvirker værdien. For mere pålidelige resultater er vi nødt til at foretage en personlig inspektion af aktiverne. I de fleste tilfælde vil en desktop-vurdering ikke opfylde dette krav.

Værdidefinitioner

Indledningsvis skal formålet med vurderingen fastlægges, fordi det styrer valget af værdier, rapporten skal indeholde …

Secured By miniOrange