Logo maskinvurdering

Tiltænkt brug og grad af sikkerhed og detaljeniveau

Tilsigtet brug

Det tilsigtede formål med vurderingen er vigtig. Det kan være dokumentation til brug for revisorer, skattemyndigheder, långivere, forsikringsselskab eller en virksomhedsejer. Måske skal det bruges i retssager, konfliktløsning eller i forbindelse med køb eller salg af udstyr. Nogle købere af vurderinger ser lige så meget på vurderingsmanden som rapporten.

Grad af sikkerhed og detaljering

Kun du kan bestemme, hvilket detaljeringsniveau og grad af sikkerhed, der er bedst for dig. Den beslutning, du træffer, bestemmer, hvilken slags værdiansættelse, vi anbefaler, og det aggregeringsniveau, vi benytter til værdiansættelse af lagerbeholdninger og andre aktiver.
Vi baserer vor prissætning på den medgåede tid og den krævede kompleksitet. Før vi starter, bekræfter vi skriftligt vores forståelse af opgaven. Den erfaring, vi har i processen med at danne en mening om værdi, er uvurderlig, når det kommer til besigtigelse og research. Teori i kombination med praktisk erfaring giver forsvarlige og underbyggede vurderingsrapporter.

Vurderingsmetode

Før vi starter en vurderingsopgave, bekræfter vi vores forståelse af opgaven, planlægningen og prispolitik. I de fleste tilfælde aftaler vi…

Secured By miniOrange