Logo maskinvurdering

Markedsføringsopgaver

Markedsføringsopgaver ved salg af brugt 

Normalt er kunderne ikke vant til at sælge brugt produktionsudstyr eller lukke produktionsenheder. Det kan være ubehageligt og tidskrævende at finde den bedste marketingstrategi, planlægning og stå for den praktiske gennemførelse.

Sælgers hovedfokus er naturligt nok på den primære drift. Derfor giver det mening at benytte en ekspert i  markedsføringsopgaver og salg af brugte maskiner og produktionsudstyr.

Vore kunder benytter os til salg af aktiver fordi:

  • Vi har adgang til nationale og internationale databaser over potentielle købere, der køber hele anlæg eller individuelle aktiver.
  • Vi har en fornuftig metode til at tjene flere penge på salget.
  • Primære aktiver udbydes til markedspriser og ikke til de priser, forhandlere vil give.
  • Vi er i stand til at følge en strukureret salgsproces, som starter med forhandling. Formålet er  at opnå den højest mulige salgspris. Lykkes det ikke overgår vi til online auktion.
  • Vore sælgersalærer er normalt lavere end konsignationsgebyrer

Vi har gennem mere end 12 år solgt maskiner fra bl.a. Danfoss Power Solutions, Coloplast, kommuner, beredskabsstyrelsen, forsvaret og mange andre.

Hele virksomheder – Lukning af produktionsanlæg – Salg af aktiver

Hvis kun løsøre skal sælges er det bedst, hvis det kan ske mens anlægget stadig er i drift …

Markedsføring af særligt værdifulde aktiver

Nogle gange har et firma dyre og måske store aktiver, der skal sælges, selvom de langtfra er slidte. Måske har det slet ikke været brugt…

Secured By miniOrange