Logo maskinvurdering

Særligt værdifulde aktiver

Salg af særligt værdifulde aktiver kræver en speciel markedsføringsindsats for at blive solgt godt

Nogle gange er der aktiver, der skal sælges på grund af driftskonsolidering, kapacitetsopgradering eller omlægning af produktlinien eller bare er inaktive af en eller anden grund. Disse aktiver er normalt i meget god stand og er godt vedligeholdt. Normalt er der bundet meget kapital i sådant udstyr og det kræver en hurtig og effektiv løsning at omdanne dette til kontanter. Maskinvurdering ApS og vore netværkspartnere er i stand til at skabe højere værdier, når udstyret skal sælges.

Markedsføring rettet mod slutbrugerne

I stedet for at målrette markedsføringen mod forhandlere af brugt udstyr opnås normalt en bedste fortjeneste, når man målretter markedsføringen mod slutbrugerne og sigter mod at opnå reelle markedsværdier. Maskinvurdering ApS og vore samarbejdspartnere anvender flere markedsføringsteknikker for at øge synligheden i markedet og forhandle tilbud. Salget sker med eksklusivitet i et bestemt tidsrum eller indtil aktivet er solgt.

Anbefalet strategi

Hvis du planlægger at forberede din virksomhed til salg, er det en langvarig proces, og vi anbefaler at kontakte os i god tid for at sikre, at din virksomhed er meget attraktiv for den potentielle køber. 

Markedsføringsopgaver

Hvis dit fokus er på produktion og salg af primære produkter, er markedsføringsopgaven med salg af brugt produktionsudstyr …

Hele virksomheder – Lukning af produktionsanlæg – Salg af aktiver

Hvis kun løsøre skal sælges er det bedst, hvis det kan ske mens anlægget stadig er i drift …

Secured By miniOrange